Radacina de papadie cuprinde taraxacina, un principiu amar, substante triterpenice, fitosterine, imulina, substante proteice, grasimi, vitaminele A, B, C si D, gliceride. Partea aeriana ... detalii
Pătrunjelul conține acizi grași nesaturați, un heterozid flavonic, ulei volatil (2,5-5%), derivați cumarinici. El este bogat în vitaminele B1, B2 și C, provitamina A, săruri ... detalii
Ridichea neagră face parte din familia cruciferelor, această rădăcinoasă fiind o sursă excelentă de vitamine și minerale indispensabile bunei funcționări a ... detalii
Frunzele de salvie contin un ulei volatil, reprezentat prin substante terpenice, tuionă, salven, sabinol, taninuri, principii amare, glicozide, polifenoli si răsini.
Sucul ... detalii
Urzica conține substanțe proteice, având un număr mare de aminoacizi, substanțe de natură glucidică, amine, steroli, cetone, ulei volatil, substanțe grase, acid formic, acetic, ... detalii