Phyto Sapiens
Cosul dvs. este gol.
produs(e)
Preț: 21 Lei
Suc Sfeclă roșie (750 ml)

ROTA-BETE - Suc de sfeclă roșie

Supliment alimentar
Solutie – 750 ml

 

Produsul Rote-Bete-Saft conţine suc de sfeclă roşie. Sucul de sfeclă roşie este un suc de legume delicios, dulceag, aromat, nefermentat, extras din sfeclă proaspătă. Sfecla roşie este una dintre cele mai benefice legume pentru organism. Unii o consideră un “super-aliment” care reprezintă o sursă excelentă de provitamina A, vitamine din grupul B, vitamina C, folaţi, mangan şi potasiu. De asemenea, este o sursă bună de fibre,  magneziu, fier, cupru şi fosfor.

 

Este unul dintre alimentele cele mai bogate, ca sursă, în colorantul betanină (care în afară de culoarea roşie intensă - ce produce o senzaţie plăcută, vizuală - are şi un efect de reducere a nivelului  homocisteinei, factor de risc pentru afecţiunile cardiace; este şi factor protector celular), în antociani (cu acţiune protectoare  împotriva cancerului), în nitraţi naturali (cu acţiune antihipertensivă), în acid glutamic, caroteni și saponine. Printre altele, stimulează secreția biliară și sistemul natural de apărare al organismului împotriva bolilor intestinale, în special al cancerului colo-rectal, previne şi alte forme de cancer, ameliorează anemia, contribuie la eliminarea toxinelor din organism, la scăderea nivelului de colesterol, la buna funcţionare a musculaturii cordului, are efecte benefice în afecţiuni ale glandei tiroide, în afecţiuni renale (infecţii, calculi renali), în afecţiuni hepatice.

 

Un studiu realizat în cadrul Universității de Sport şi Ştiințe Medicale din Exeter, Marea Britanie, a demonstrat că sucul de sfeclă roșie are proprietăți deosebite asigurând, printre alte beneficii, o rezistență deosebită a musculaturii în cazul efortului fizic susținut.

 

Mod de administrare:

  • adulți, zilnic, câte 75 ml la fiecare masă.
  • a se agita înainte de folosire!
  • după desigilare, sticla se va păstra la frigider timp de 2 săptămâni.
  • a nu se depăși doza zilnică recomandată!
  • produsul nu conține zahăr, alcool, conservanți sau compuși sintetici.

Atenţie! Nu se recomandată diabeticilor şi nici celor care suferă de calculi renali de tip oxalați!

 

PRODUCATOR: Walther Schoenenberger Pflanzensaftwerk GmbH & Co. KG, Hutwiesenstrasse 14, D-71106 Magstadt, Germania

 

IMPORTATOR UNIC / DISTRIBUITOR: S.C. PHYTO – SAPIENS S.R.L. , Str. Valul lui Traian Nr. 35, Cartier Medeea, 900147 Constanta, Romania

 Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 200 Lei .
Phyto-Sapiens își rezervă dreptul de a trimite colete doar în raza de distribuire a transportatorului Fan Courier.