Phyto Sapiens
Cosul dvs. este gol.
produs(e)
Preț: 30 Lei
Suc Mango-Morcov (750 ml)

Suc de Mango - Top Vital

Supliment alimentar
Solutie – 750 ml

 

Produsul este un suc delicios, obţinut din fructe alese cu atenţie, fără coloranţi artificiali, conservanţi şi îndulcitori. În cadrul procesului tehnologic se realizează un amestec din suc de morcovi cu acid lactic (obţinut prin fermentare şi bogat în provitamina A), de suc de mere, pastă de mango, pulpă de banane, concentrat de napi (topinambur) care conferă produsului o aromă exotică. Acest amestec de sucuri de fructe şi legume este un produs de calitate deosebită realizat, exclusiv, din materii prime organice. Experienţa firmei Schoenenberger este îndelungată, iar controalele proprii şi cele neutre, garantează un nivel de calitate ridicat.

 

Sucurile Schoenenberger sunt recunoscute prin calitatea lor naturală obţinute prin presare, din fructe sau legume, utile ca diverse remedii. Sunt cunoscute, ca şi concepte sănătoase  de zeci de ani, diversele combinaţii de sucuri folosite în diete pentru a pierde în greutate. Acesta este un motiv excelent pentru a consuma sucurile de fructe şi legume Schoenenberger în amestecuri sau, pur şi simplu, ca o sursă naturală de vitamine.

 

Mod de administrare:

  • adulți, zilnic, câte 75 ml  înainte de masă.
  • a se agita înainte de folosire!
  • după desigilare, sticla se va păstra la frigider timp de 2 săptămâni.
  • a nu se depăși doza zilnică recomandată!
  • produsul nu conține zahăr, alcool, conservanți sau compuși sintetici.

PRODUCATOR: Walther Schoenenberger Pflanzensaftwerk GmbH & Co. KG, Hutwiesenstrasse 14, D-71106 Magstadt, Germania

 

IMPORTATOR UNIC / DISTRIBUITOR: S.C. PHYTO – SAPIENS S.R.L. , Str. Valul lui Traian Nr. 35, Cartier Medeea, 900147 Constanta, Romania

 Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 200 Lei .
Phyto-Sapiens își rezervă dreptul de a trimite colete doar în raza de distribuire a transportatorului Fan Courier.