Acerola-Vitamina C + Flavonoide din citrice
• Vitamina C naturală din cireșe de Acerola
• Pentru sistemul imunitar și protecția celulelor.
• Pentru necesarul crescut de vitamina C
Acerola-Vitamina C + Flavonoide din citrice este util în perioadele de necesar crescut de vitamina C, mai ales pe vreme umedă și rece, oboseală, stres și eforturi fizice intelectuale. Vitamina C contribuie la menținerea unui sistem imunitar sănătos, sprijină protecția celulelor împotriva daunelor provocate de stresul oxidativ, contribuie la un metabolism energetic normal, la reducerea oboselii și extenuării și la o buna funționare a sistemului nervos.
Cireșele din Acerola ca sursă naturală Vitamina C și flavonoidele din citrice provin, printre altele, din pulberea de fructe a cireșelor de Acerola, măceșelor, afine și portocale. Cireșele de Acerola cresc în regiunile tropicale din America Centrală și de Sud și sunt considerate, alături de măceșe și portocale, unele dintre cele mai bogate fructe în vitamina C din lume.
Conținut: 90 g Vegan. Fără gluten și fără gelatină, lactoză și coloranți.
Vitamina C – talentul multifuncțional! Starea noastră de bine și capacitatea noastră de performanță sunt influențate de factori diverși. Pe lângă mișcarea suficientă, o alimentație sănătoasă este esențială. Vitamina C trebuie să fie consumată zilnic prin alimentație, deoarece, fiind o vitamină solubilă în apă, nu este stocată de corp. În anumite situații, poate fi utilă o suplimentare, de exemplu, în perioade de vreme rece și umedă, în caz de efort fizic și psihic intens sau în cazul unei alimentații unilaterale. Vitamina C nu este doar cea mai cunoscută dintre vitamine, și este cu adevărat multifuncțională, îndeplinind diverse roluri în organism. În Acerola-Vitamina C + Flavonoide de citrice, vitamina C este susținută de alte ingrediente naturale, cum ar fi flavonoidele din citrice.
Ce sunt flavonoidele din citrice?
Flavonoidele din fructele citrice fac parte din așa-numitele substanțe vegetale secundare. Acestea sunt substanțe bioactive produse de plante pentru a se proteja împotriva factorilor de mediu. Uneori denumite și „vitamina P”, flavonoidele sunt un amestec de diverse flavonoide de citrice, completate de alte substanțe vegetale secundare, cum ar fi coloranții naturali din măceșe și afine (antocianine). Activitatea biologică a vitaminei C naturale din cireșele de Acerola este astfel susținută în mod optim. Datorită importanței vitaminei C și a substanțelor vegetale secundare în alimentația umană, Societatea Germană pentru Nutriție (DGE) recomandă consumul zilnic de cinci porții mari de fructe și legume. Pentru cei care nu pot urma această recomandare zilnic sau doresc o porție suplimentară, recomandăm Acerola-Vitamina C + Flavonoide de citrice din surse naturale.
Ingrediente active:
Concentrate de fructe de: cireșe de Acerola, măceșe, afine, portocale, fructe citrice. 2 măsuri (2 g) conțin: Vitamina C 240 mg, flavonoide de citrice 116 mg. Acerola-Vitamina C + Flavonoide de citrice este vegan. Recomandare de consum Cantitatea zilnică este de maximum 2 lingurițe dozatoare (2 g). Pulberea poate fi amestecată într-un iaurt sau musli sau consumată cu o băutură rece la alegere, de exemplu, un suc de fructe. Sfat: O alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos sunt importante pentru sănătate.
1 Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.
2 Vitamina C contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
3 Vitamina C contribuie la reducerea oboselii și extenuării.
4 Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos.
5 Vitamina C contribuie la un metabolism energetic normal.
PRODUCĂTOR: Dr. Wolz Zell GmbH, Marienthaler Str. 3, D–65366 Geisenheim, Germania
DISTRIBUITOR: S.C. PHYTO – SAPIENS S.R.L. , Str. Valul lui Traian Nr. 35, 900147 Constanța, România